claus cotxes sabadell

Botiga de claus a Sabadell

Si has extraviat les teves claus de casa o del cotxe, vine a la nostra botiga de claus a Sabadell. Tenim la solució

Has perdut les claus de casa teva i necessites urgentment fer una còpia? Notes que la clau del teu cotxe no funciona bé? El comandament del garatge se t'ha caigut i ja no respon? Vine a veure'ns a Key Power i troba la solució a tots els teus problemes. Som una botiga de claus a Sabadell que des de l'any 2005 està especialitzada en la venda i reparació de tot tipus de claus, claus de cotxe i comandaments, entre d'altres activitats.

Botiga de claus a Sabadell

T'oferim un servei adaptat a les teves necessitats

Portem tota una vida dedicant-nos en cos i ànima al sector de les claus i els comandaments a distància. Concretament, vam començar la nostra activitat realitzant la venda i reparació de màquines de claus i comandaments i actualment oferim una àmplia varietat de serveis relacionats, tots enfocats a solucionar els problemes dels nostres clients. L'experiència que hem adquirit en tot aquest temps ens permet entendre en profunditat les necessitats de totes les persones que acudeixen a nosaltres i anticipar-nos a les seves pretensions.

Per poder desenvolupar tots aquests serveis, la nostra botiga de claus a Sabadell té les millors màquines i mitjans tècnics del mercat. Nosaltres apostem per les noves tecnologies per garantir que els nostres clients reben la millor assistència possible. Còpia, recuperació, clonació... Tot el que necessitis i molt més el desenvolupem a Key Power.

SERVEIS QUE OFERIM A LA NOSTRA BOTIGA DE CLAUS A SABADELL

Duplicat de claus de cotxe
Duplicat de comandaments a distància
Còpies de claus de casa
Recuperació de claus de cotxe i moto
Reparació de claus de cotxe
Canvis de tancaments, ensinistraments i igualacions

Una cosa hi ha segura a la nostra botiga de claus a Sabadell: sempre que vinguis rebràs una atenció completament personalitzada i una actuació ràpida i efectiva per la nostra part. Truca a Key Power ara mateix i oblida't dels teus problemes amb les claus.

REPAREM COMANDAMENTS DE TOTES LES MARQUES

DIRECCIÓ

  C/ Sant Vicenç, 100 – Local 3,
Sabadell, 08207, (Barcelona)