claus cotxes sabadell

Reparació de comandaments a distància a Sabadell

Si el teu comandament del garatge ja no et respon, vine a veure'ns i ens farem càrrec de la seva reparació i posada en funcionament

Reparació de comandaments a distància Sabadell Una altra vegada més el teu comandament a distància per obrir el cotxe o la porta del garatge s'ha tornat a espatllar i no saps a què es pot deure. Vine a veure'ns amb el teu comandament i ho arreglarem en un obrir i tancar d'ulls. A Key Power tenim la solució al teu problema d'una forma, ràpida, senzilla i, el més important, econòmica.

Els comandaments a distància estan exposats a tot tipus d'inclemències, com cops, caigudes o vessament de líquids a sobre. Aquestes són les causes que més freqüentment fan que deixin de funcionar. Una petita caiguda a terra pot semblar inofensiva, però pot ser suficient per deteriorar algun element del seu interior que faci que deixi de funcionar de forma immediata. Si penses que no té solució, no és així, porta'ns el teu comandament al nostre establiment, el revisarem i el repararem, si és possible.

Els millors mitjans tècnics i humans a la teva disposició

A Key Power tenim un equip de professionals altament experimentat i amb la maquinària amb la tecnologia més avançada del mercat, el que ens permet oferir-te un servei fiable i segur. En revisar el problema del teu comandament et direm si té solució o no i si afortunadament sí que el té, tornarem a soldar els components electrònics. A més a més, també canviem la carcassa, si això és el que el comandament necessita.

Treballem amb totes les classes de comandaments que hi ha al mercat, de totes les marques, models i mides. Confia en la nostra empresa especialitzada en la reparació de comandaments a distància a Sabadell i no busquis més alternatives.

Altres serveis que oferim a Key Power

A més a més, a Key Power oferim altres serveis:

  • Reparació de tancaments de tot tipus
  • Duplicat de bombins
  • Duplicat de claus
  • Codificació de tot tipus de claus i manetes
  • Realització d´una nova clau en el cas de pèrdua o robatori

 

REPAREM COMANDAMENTS DE TOTES LES MARQUES

DIRECCIÓ

  C/ Sant Vicenç, 100 – Local 3,
Sabadell, 08207, (Barcelona)