claus cotxes sabadell

Recuperació de claus a Sabadell

Si has perdut les teves claus, no et preocupis, a Key Power t'ajudem a recuperar-les de forma ràpida i segura

Recuperació de claus a Sabadell Si has perdut les claus del teu cotxe o moto i no tens cap còpia, no desesperis, truca a Key Power i nosaltres ens encarregarem de tot. El fet d'extraviar les claus del cotxe és un autèntic maldecap per a moltes persones, que es troben sense poder utilitzar el seu vehicle i sense la possibilitat d'accedir-hi per culpa de la pèrdua de les claus. A Key Power som especialistes en la recuperació de claus a Sabadell en cas de pèrdua total.

Com ho fem?

Per recuperar les teves claus perdudes utilitzem la tecnologia més moderna del mercat. Utilitzem les últimes tècniques de còpia de claus i les apliquem per donar forma a la clau perduda. Et garantim el correcte funcionament de la clau en qüestió i t'assegurem un reemplaçament en el menor temps possible.

Què és el que necessitem per recuperar la clau?

Per assegurar-nos que ets el titular del vehicle necessitem que abans de res ens lliuris la documentació del cotxe (amb la fitxa tècnica i el permís de circul·lació) i el DNI (que ha de coincidir amb el DNI de la persona que figura en el permís de circulació).

A més a més, a Key Power també podem canviar tot el sistema de tancament del cotxe, així com el bombí d'obertura i l'arrencada. No oblidis que som especialistes en la recuperació de claus a Sabadell Vine a veure'ns i et lliurarem la clau del teu cotxe o moto de forma gairebé immediata.

REPAREM COMANDAMENTS DE TOTES LES MARQUES

DIRECCIÓ

  C/ Sant Vicenç, 100 – Local 3,
Sabadell, 08207, (Barcelona)