claus cotxes sabadell

Còpia de claus a Sabadell

A Key Power estem especialitzats en la còpia de claus a Sabadell. Vine a veure'ns i et sorprendrem

Copia de claus SabadellMai has pensat què faries si perdessis la clau del teu cotxe? El millor és que t´avancis a aquest suposat problema i facis una còpia o duplicat de la teva clau ara mateix. T'estalviaràs un disgust innecessari, per no esmentar el trastorn que suposa no poder agafar el cotxe un dia de diari per anar a treballar. A Key Power nos encarreguem de la realització de la còpia de claus a Sabadell, independentment de la marca o casa comercial del teu vehicle o moto.

En realitat, estem especialitzats en la còpia i codificació de claus amb xip per a cotxe, moto o camió, un servei que no totes les empreses de còpia de claus realitzen. Al nostre local podem realitzar la còpia de la clau de la gran majoria dels vehicles del mercat, ja que tenim les màquines necessàries per desenvolupar la còpia de la clau així com del xip que permet l'arrencada. En aquest sentit podem realitzar tant claus clàssiques com amb comandament a distància, targeta o fins i tot claus inseribles.

CODIFICACIÓ DE CLAUS DE COTXE

Una clau codificada és una clau amb un codi electrònic que sol·licita el cotxe a l'arrencar. Amb aquest sistema és obligatori, l´instal·lació d'un component electrònic a la clau (Transponder) i el Registre d'un nou codi al vehicle que es guarda a la clau. Per poder clonar la clau és necessari tenir unes màquines que puguin llegir aquest xip; màquines com les que disposem a Key Power, que ens permeten oferir el millor servei de còpia de claus de cotxe als nostres clients.

TRANSPONDER

Es tracta del dispositiu utilitzat per a la identificació d'una clau pel sistema immobilitzador del vehicle. Funciona gràcies a senyals de ràdio freqüència, no fa servir ni bateries ni piles internes i s'alimenta directament des de l'antena que hi ha al contacte del vehicle. A Key Power sabem com codificar la nova clau pel teu cotxe, configurant el xip a la memòria del cotxe com un xip autoritzat a l'arrencada d´aquest. No ho dubtis i encarrega el teu duplicat de claus de cotxe ara mateix.

Copiem claus de totes les marques de vehicles

A la nostra empresa especialitzada en la còpia de claus a Sabadell no tenim límits i, per això, som capaços de fer un duplicat de les claus del teu cotxe, independentment de la seva marca o model. Dit això, realitzem còpies de Renault, Nissan, Ford, Mercedes i BMW, entre d'altres. A Key Power t'assegurem que en el 99% dels casos podrem copiar les claus del teu cotxe sense cap tipus de problema. Deixa les claus del teu cotxe, moto o camió a les nostres mans, no et defraudarem.

REPAREM COMANDAMENTS DE TOTES LES MARQUES

DIRECCIÓ

  C/ Sant Vicenç, 100 – Local 3,
Sabadell, 08207, (Barcelona)